Search found 1691 matches

by Automate
Mon Jul 20, 2015 12:27 pm
Forum: OSA General
Topic: I need a OSA 4.4 Setup file
Replies: 14
Views: 2751

Re: I need a OSA 4.4 Setup file

0.4.5 and 0.4.4 and 0.4.3 releases can be found here https://github.com/opensourceautomation ... n/releases
by Automate
Mon Jul 20, 2015 12:03 pm
Forum: OSA General
Topic: I need a OSA 4.4 Setup file
Replies: 14
Views: 2751

Re: I need a OSA 4.4 Setup file

Yea, I had not tried to install it but I see my copy is corrupt also. I'l see if I have another copy on another machine.
by Automate
Sun Jul 19, 2015 5:22 am
Forum: OSA General
Topic: I need a OSA 4.4 Setup file
Replies: 14
Views: 2751

Re: I need a OSA 4.4 Setup file

Try this
by Automate
Wed Jul 15, 2015 5:31 pm
Forum: Plugins
Topic: New Project I am starting.
Replies: 4
Views: 3441

Re: New Project I am starting.

80K, that should be a nice system. Will it be grid connected? batteries? For 80K I would think you could get power inverters with built in data recording and collection so you won't need to build something custom with Open Energy Monitor. Would probably just need an OSA plugin to communicate with th...
by Automate
Sun Jun 28, 2015 5:00 pm
Forum: Insteon
Topic: Insteon Plugin error.
Replies: 7
Views: 2122

Re: Insteon Plugin error.

Try this one
by Automate
Sat Jun 27, 2015 1:28 pm
Forum: Insteon
Topic: Insteon Plugin error.
Replies: 7
Views: 2122

Re: Insteon Plugin error.

Looks like that plugin was compiled for OSA 0.4.4 or higher. So you would need to install a newer version of OSA or you could drop back to plugin version 0.4.1 if you want to stick with OSA 0.4.3.
by Automate
Sat Jun 06, 2015 2:16 pm
Forum: Insteon
Topic: Can't send X10 commands above address 10
Replies: 22
Views: 5232

Re: Can't send X10 commands above address 10

Ok so the state changing seems to be related to the method call not logging the event. When i changed ownership of the x10 object type to the cm15a plugin the corresponding events were logged and the state changed. Is there something in the insteon code that would be blocking the logging of the cor...
by Automate
Fri Jun 05, 2015 10:33 am
Forum: Insteon
Topic: Can't send X10 commands above address 10
Replies: 22
Views: 5232

Re: Can't send X10 commands above address 10

Which version of the Insteon plugin are you using?
by Automate
Fri Jun 05, 2015 3:16 am
Forum: OSA General
Topic: Nest announces smart home API
Replies: 35
Views: 17481

Re: Nest announces smart home API

That would be great. Now that the actual thermostat heat/cool status is available it would be nice if the nest thermostat object state matches that used by other OSA thermostat types http://opensourceautomation.com/phpBB3/object-type-requirements-for-base-type-characterization-t452.html. So the stat...
by Automate
Tue Jun 02, 2015 3:55 pm
Forum: Z-Wave
Topic: Need help getting Z-Wave working
Replies: 7
Views: 4113

Re: Need help getting Z-Wave working

Vaughn wrote:I can't get Workbench to install on my test machine
You may want to try http://www.heidisql.com Much lighter weight and quicker install than Workbench. It also can be used with MS SQL and PostgreSQL along with MySQL.