Search found 4 matches

by dmontoya
Sat Sep 19, 2015 11:09 am
Forum: Installation Support
Topic: Installation Common Problems - PLEASE READ
Replies: 38
Views: 71437

Re: Installation Common Problems - PLEASE READ

It is 64bit. I just un-installed everything again so I am not able to get screen shots. I'm at the point now where I'll probably just stick with Openremote or continue searching for another system. Openremote seems to have quit developing the free version, but at least it works. Thanks for the help.
by dmontoya
Sat Sep 19, 2015 9:28 am
Forum: Installation Support
Topic: Installation Common Problems - PLEASE READ
Replies: 38
Views: 71437

Re: Installation Common Problems - PLEASE READ

I tried what you described and still get the same messages. I use a stock Lenovo desktop with an E8400 processor and Windows 7. I currently run Openremote 2.1 and I stop it to do the installation of OSA.
by dmontoya
Tue Sep 15, 2015 6:31 pm
Forum: Installation Support
Topic: Installation Common Problems - PLEASE READ
Replies: 38
Views: 71437

Re: Installation Common Problems - PLEASE READ

Do I uninstall UltiDev as well?
by dmontoya
Sun Sep 13, 2015 6:57 pm
Forum: Installation Support
Topic: Installation Common Problems - PLEASE READ
Replies: 38
Views: 71437

Re: Installation Common Problems - PLEASE READ

I would like to try your system, but I cannot get it installed. I have tried to install version 0.4.6, but it was installing SQL 4.7 and it seemed like OSA wouldn't work because it wanted SQL 4.6. I removed it and tried to install SQL 4.6 prior to installing OSA 0.4.5 and when I try to click the OSA...