Search found 10 matches

by MaffeMuis
Fri Jan 24, 2014 11:10 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 54089

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

sorry, i was on holiday. Will try to ask the info tomorrow :)
by MaffeMuis
Mon Jan 13, 2014 4:11 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 54089

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

Thanks, i already think the same.
I will send you a privated messages. I need a screenshot of your settings. I think mine is not oke and want to check it
by MaffeMuis
Sun Jan 12, 2014 8:54 am
Forum: Scripting
Topic: [Official Thread] Script Processor support thread
Replies: 23
Views: 13873

Re: [Official Thread] Script Processor support thread

I have a strange problem with Script Processor The SET STATE is not working for me. After some test I fount out its something with the code of Script Processor and not my code. I did the following test: I need to do This: nick.Set State.Here.Here Do a dubble Here otherwise it's not take the code. I ...
by MaffeMuis
Sun Jan 12, 2014 3:32 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 54089

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

I have a everspring sp814-1 When I want to config this true OZWForm I can get the propriety.. but it's not set the new settings (i push "set" and nothing happens) and if I close the propriety screen, the program OZWForm crashed... Use windows 7 64 bit I see the object in OSA get the battery indicati...
by MaffeMuis
Thu Jan 02, 2014 1:13 am
Forum: OSA General
Topic: OSA on RPi in the dutch language?
Replies: 5
Views: 1474

Re: OSA on RPi in the dutch language?

but if you create the option the users can make translate files in the right language, I think.
also I think it's the best time to create this function.... because if you going to dev. in this speed it's to mutch work to build this in this system
by MaffeMuis
Wed Jan 01, 2014 11:54 am
Forum: OSA General
Topic: OSA on RPi in the dutch language?
Replies: 5
Views: 1474

Re: OSA on RPi in the dutch language?

When is the language support on the to do list?
I think how longer we wait, more difficult it is going to be....

Maby i try to start with the web plug.... :-)
by MaffeMuis
Wed Jan 01, 2014 4:19 am
Forum: RFXCOM / W800RF
Topic: [Official Thread] RFXCOM Plugin Support Thread
Replies: 112
Views: 23931

Re: [Official Thread] RFXCOM Plugin Support Thread

i found the problem I did this sollution http://www.opensourceautomation.com/phpBB3/-official-thread-rfxcom-plugin-support-thread-p4296.html#p4296 make a new dll and fixed the problem for me! Maby it's a bug? 01-01-2014 01:15:15.007 - --------------Processing Command--------------- 01-01-2014 01:15:...
by MaffeMuis
Tue Dec 31, 2013 10:02 am
Forum: RFXCOM / W800RF
Topic: [Official Thread] RFXCOM Plugin Support Thread
Replies: 112
Views: 23931

Re: [Official Thread] RFXCOM Plugin Support Thread

not working :( 12-31-2013 07:00:05.276 - --------------Processing Command--------------- 12-31-2013 07:00:05.338 - Command: ON 12-31-2013 07:00:05.401 - Object Name: A1 12-31-2013 07:00:05.401 - Object Type: X10 RELAY 12-31-2013 07:00:05.416 - Object Adress: A-01 12-31-2013 07:00:05.432 - Executing ...
by MaffeMuis
Mon Dec 30, 2013 3:03 pm
Forum: RFXCOM / W800RF
Topic: [Official Thread] RFXCOM Plugin Support Thread
Replies: 112
Views: 23931

Re: [Official Thread] RFXCOM Plugin Support Thread

I tryed everything... But i don't get my switch working with X10 Lighting1 on A1 Get an error the de command is not right, but i don't understand it why?!? Do anyone have an example to put in the adress by objects.. 12-30-2013 11:50:20.325 - --------------Processing Command--------------- 12-30-2013...