Search found 19 matches

by JerLarge
Thu Jun 20, 2013 10:44 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

alright, i just redid everything, and now in OSA the type is updated to have status and events. In the event log, the sensor shows up with the tamper switch. nothing happens with the magnets though. it shows up the same in OSA log. 06/20/2013 02:39:23.541 PM - Notification: NodeEvent | Node: 6 06/20...
by JerLarge
Thu Jun 20, 2013 8:41 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

deleted the object + type, restarted everything, even readded the node. nothing has changed Some things i find interesting are bolded below. The value it sends is blank (that is the tamper) and the node event is unknown for the magnet 06/20/2013 12:01:49.660 PM - Notification: ValueChanged | Node: 6...
by JerLarge
Thu Jun 20, 2013 5:47 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

Brian, The new plugin changed the properties of the object a bit, but it seems to have lost the functionality of reporting the tamperswitch value (alarmlevel) in OSA. Now it basically only updates the battery. I removed and added the node, as well as deleted the object from OSA a few times. attached...
by JerLarge
Wed Jun 19, 2013 9:21 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

thank you for your help.
by JerLarge
Wed Jun 19, 2013 6:30 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

Yeah i woke the sensor and let it sit. I was testing it in OSZform to make sure it sees it, which it does. Then i triggered the tamper a few times, and the magnet a few times, and both show up in the logs. I think this is OSA related, not openzwave overall, as it can see the sensors, there is just n...
by JerLarge
Tue Jun 18, 2013 5:38 pm
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

I think that something is changed in the 2nd generation door/window switch. i added what you said, and that made the info correct, but still the only alarm that is monitored is the tamper switch. as i move the magnet around, the light goes on / off but nothing changes in OSA this seems to suggest th...
by JerLarge
Mon Jun 17, 2013 7:42 pm
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

so the sensor is the aeon labs window/door newer version. it shows up as UNKNOWN: TYPE=0002, ID=001D I can read the alarm on the back (tamper switch) no problem, it changes between 0 and 255 however i cant seem to get it to work with the magnet part at all. Do i need manually define its type to some...
by JerLarge
Mon Jun 17, 2013 7:04 pm
Forum: Plugins
Topic: Android Plugin
Replies: 63
Views: 53554

Re: Android Plugin

there is no GCMID property, for the android device, the only property is OWNER

edit - so i added GCMID string to the object type, and it works perfect.
by JerLarge
Mon Jun 17, 2013 6:00 pm
Forum: Plugins
Topic: Android Plugin
Replies: 63
Views: 53554

Re: Android Plugin

it creates the object, but that is about it. on the final stage of the wizard the "test" it says sucessful, but i checked the log and it didnt work. I then tried to manually notify from the objects page, and got the same error in the android log. 06/17/2013 09:46:13.607 PM - Found Command: NOTIFY | ...
by JerLarge
Sun Jun 16, 2013 8:06 pm
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 60804

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

i just got my zwave setup installed. right now its only the aeon labs s2 stick + aeon labs door/window sensor. it added itself to OSA, but the sensor shows up as Unknown: type=0002, id=001d - Z3 UNKNOWN: TYPE=0002, ID=001D 6/16/2013 11:17:19 PM Z3 becuase i have never had it working until now, i don...