Search found 34 matches

by daudet
Fri Mar 07, 2014 8:24 pm
Forum: Showcase/Projects
Topic: Share Your Screens
Replies: 17
Views: 20152

Re: Share Your Screens

I am using Temperature Sensor DS18B20 from Dallas as pictured below, these were bought on Ebay from China for about 18$us for 10 I come with bare wire, i have added the RJ-11 connector. 1-Wire(6).jpg This To-92 in a RJ-11 jack it he model inside the stainless tube witih 3 ft cable above. the one on ...
by daudet
Fri Mar 07, 2014 6:24 pm
Forum: Showcase/Projects
Topic: Share Your Screens
Replies: 17
Views: 20152

Re: Share Your Screens

Well i have done it. 2 Floors now. And device like Thermometer are shared on both floor and it work Here is an update snapshot of my 2 floors. As you can see i have Live temperature on some room and also the Live weather from my own Weather Station. On Main floor i also show temperature of Basement ...
by daudet
Thu Feb 20, 2014 8:58 pm
Forum: Plugins
Topic: 1-wire doesn't work on 64-bit
Replies: 11
Views: 7490

Re: 1-wire doesn't work on 64-bit

Thanks Guys

rolling forward slowly but i will get somewhere sooner or later. ;)
by daudet
Wed Feb 19, 2014 8:56 pm
Forum: Plugins
Topic: 1-wire doesn't work on 64-bit
Replies: 11
Views: 7490

Re: 1-wire doesn't work on 64-bit

Well Good news After removing the old Visual J 32bit and re-installing the 64bit now i have my vjsnativ.dll in the Framework64 directory. I stopped my 1-Wire plugins and restart it and the result below. versus the old one 1-Wire Log with Visual J 64bit 02/19/2014 11:41:15.083 PM - Loading (0.2.4).....
by daudet
Wed Feb 19, 2014 8:40 pm
Forum: Plugins
Topic: 1-wire doesn't work on 64-bit
Replies: 11
Views: 7490

Re: 1-wire doesn't work on 64-bit

More of an FYI - From what I can tell, the 1-wire plugin doesn't work on 64-bit windows because it requires the J-Sharp runtime. Per Microsoft, the J-Sharp runtime is 32-bit only, which means it can only load into 32-bit processes. On 64-bit windows the OSA service will run in 64-bit .Net. . Not an...
by daudet
Mon Feb 17, 2014 8:54 pm
Forum: C11A/CM15A/CM17A
Topic: Win 7 64bit New Install failed X10
Replies: 8
Views: 3851

Re: Win 7 64bit New Install failed X10

Will try to load Win 7 32bit and reuse the same license!!
Right now i am loading XP on another server to try then if everything work fine on 32bit XP will reinstall Win7 on HomeAutomation server

Thanks
by daudet
Mon Feb 17, 2014 6:33 pm
Forum: C11A/CM15A/CM17A
Topic: Win 7 64bit New Install failed X10
Replies: 8
Views: 3851

Re: Win 7 64bit New Install failed X10

Well i guess my problem similar to this one with my One wire plugins not loading up, I think i will do like jakebullet70 and get back to the OLD Good WINDOW XP.
by daudet
Mon Feb 17, 2014 6:12 pm
Forum: Plugins
Topic: 1-wire doesn't work on 64-bit
Replies: 11
Views: 7490

Re: 1-wire doesn't work on 64-bit

We have the same issue with the X-10 CM15A and CM17A, as their SDK dll is in 32-bit only. I wonder if you could do the same thing we did for the X-10 to the one-wire. Try to follow these instructions, but use the "vjsnativ.dll" instead. http://www.opensourceautomation.com/phpBB3/solution-64-bit-os-...
by daudet
Mon Feb 17, 2014 5:03 am
Forum: Installation Support
Topic: Problem with Control State Image and Screen
Replies: 2
Views: 1707

Re: Problem with Control State Image and Screen

Check the Object Type and Owners on all 3, they all the same? Also, before I ever put an object on a screen, I test it from the objects page. Do all 3 turn on and off from the methods on the object page? Vaughn Yep I did test from the Objects page and only Z2 work properly and the Owners is ZWave f...
by daudet
Mon Feb 17, 2014 4:56 am
Forum: Z-Wave
Topic: Z-Wave, 100% CPU usage and massive logfile - Help !!
Replies: 1
Views: 1710

Re: Z-Wave, 100% CPU usage and massive logfile - Help !!

Hello DJ-Eon

guess you have the same issue that i had lately.



look at my post here and the answer from the team.

let us know how it goes.


Daniel

http://www.opensourceautomation.com/php ... f=3&t=1022