Search found 61 matches

by jschuryk
Mon Sep 09, 2013 5:20 pm
Forum: Scripting
Topic: Powershell scripts stopped working
Replies: 4
Views: 2641

Re: Powershell scripts stopped working

Thanks Mat,

I ended up installing the win7 SDK

http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=8279

The whole SDK is probably overkill (probably just need the redistributables) but it worked.

Cheers,

Jerry
by jschuryk
Mon Sep 09, 2013 1:44 pm
Forum: Scripting
Topic: Powershell scripts stopped working
Replies: 4
Views: 2641

Re: Powershell scripts stopped working

Win 7 32bit

there were .net security updates...attached the list. All the updates on 9/8 (or 8/9 depending upon where you are)
by jschuryk
Mon Sep 09, 2013 8:44 am
Forum: Scripting
Topic: Powershell scripts stopped working
Replies: 4
Views: 2641

Powershell scripts stopped working

Hi, I have just upgraded from 4.2 to 4.3 and changed a couple of my scripts to powerscript. It was working, and then it wasn't. One thing that definitely happened during this time, is I shut down my computer and it loaded 42 or so updates. The powerscript log contains: 09/09/2013 10:10:14.491 AM - r...
by jschuryk
Tue Apr 23, 2013 6:21 pm
Forum: OSA General
Topic: Off Timer in 0.4.2
Replies: 5
Views: 891

Re: Off Timer in 0.4.2

Installed 4.2 from scratch and all seems to be well now.

Thanks!
by jschuryk
Mon Apr 22, 2013 10:18 pm
Forum: OSA General
Topic: Off Timer in 0.4.2
Replies: 5
Views: 891

Off Timer in 0.4.2

Hi, Has anyone else upgraded to 0.4.2? I have, but my off timers have stopped working. I have a PLACE object that had an OFF TIMER property set to 300. I run the OCCUPY method, and the room stays occupied for much longer than 300 seconds (not sure exactly, but I waited over 1/2 hour). Looking at oth...
by jschuryk
Sun Aug 12, 2012 8:03 pm
Forum: Scripting
Topic: SOLVED - Scripts stopped working
Replies: 11
Views: 1966

Re: Scripts stopped working

Brian remoted in to my machine and fixed it - there was a trigger missing. Re-Creating the trigger fixed things - here is what we ran: DELIMITER // CREATE TRIGGER tr_osae_event_log_after_insert AFTER INSERT ON osae_event_log FOR EACH ROW BEGIN DECLARE vEventCount INT; DECLARE vEventID INT; DECLARE v...
by jschuryk
Sat Aug 11, 2012 3:19 pm
Forum: Scripting
Topic: SOLVED - Scripts stopped working
Replies: 11
Views: 1966

Re: Scripts stopped working

that'd be great - let me know how to go about letting you in
by jschuryk
Sat Aug 11, 2012 1:40 pm
Forum: C11A/CM15A/CM17A
Topic: Controlling a TM751 with a CM19A
Replies: 10
Views: 5198

Re: Controlling a TM751 with a CM19A

I think your issue is the starting of the CM15a plugin - I seem to recall having similar issues trying to get a CM15 running a while back. The CM15 object should be created automatically when you install the plugin, and you'd create the TM751 object and enter the appropriate address (house code/unit...
by jschuryk
Sat Aug 11, 2012 1:02 pm
Forum: Scripting
Topic: SOLVED - Scripts stopped working
Replies: 11
Views: 1966

Re: Scripts stopped working

OK - so I made a copy of the virtual machine I am running OSA on - tried various things, with no success, so I decided to uninstall OSA and SQL, and reinstall. I know have a clean .3.9 install, added one testscript object that simply says "Hello world". When I trigger the method from the object list...
by jschuryk
Thu Aug 09, 2012 6:46 am
Forum: Scripting
Topic: SOLVED - Scripts stopped working
Replies: 11
Views: 1966

Re: Scripts stopped working

The script processor says it's running, but there is no log file until I shut down OSA and then the log simply states the script processor was stopped. I've attached the logs. In the W800RF log there are motion events that should be triggering scripts, but it isn't happening. I tried reinstalling 3....