Search found 147 matches

by JohnneyBoy
Wed Apr 02, 2014 3:38 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 52024

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

Hello, It seems there is an issue with the comparing of strings in the code { foreach (Value value in node.Values) { if (value.Label == method.MethodName) { The trouble is that they are in different cases... so... to fix, { foreach (Value value in node.Values) { if (value.Label.ToUpper() == method.M...
by JohnneyBoy
Wed Apr 02, 2014 1:59 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 52024

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

Hello, Have an interesting issue. If I send a command to a device, see below sample of the Zwave.log 04/02/2014 10:53:25.560 AM - Found Command: STAY AWAKE | param1: 0 | param2: | obj: Lounge Sensor | addr: Z86 04/02/2014 10:55:02.317 AM - Found Command: REPORTS | param1: 0 | param2: | obj: Lounge S...
by JohnneyBoy
Mon Feb 10, 2014 9:55 am
Forum: Developers
Topic: Click Control
Replies: 8
Views: 3669

Re: Click Control

Hello,

Did this click control go anywhere? Just I need something similar. I want to have a gui control that shuts a machine down (via jabber :-), this already works, well from a jabber client) and then turns off the power adapter (ZWave).

John
by JohnneyBoy
Wed Feb 05, 2014 1:48 pm
Forum: Plugins
Topic: RunInterface called twice when OSA started
Replies: 3
Views: 2344

Re: RunInterface called twice when OSA started

and... the reason is, if you are developing a plugin and move the old dll out the way, say to OSAE.Jabber.dll-orig the plugin loader code trys to load it twice, as OSAE.Jabber.dll and OSAE.Jabber.dll-orig exist in the plugin directory, remove the -orig and all is well.

John
by JohnneyBoy
Wed Feb 05, 2014 10:34 am
Forum: Plugins
Topic: RunInterface called twice when OSA started
Replies: 3
Views: 2344

Re: RunInterface called twice when OSA started

I have just checked and this is so for the email plugin as well. However it looks like other plugins only have there RunInterface called once... Hummmm
by JohnneyBoy
Tue Feb 04, 2014 10:46 am
Forum: Plugins
Topic: RunInterface called twice when OSA started
Replies: 3
Views: 2344

RunInterface called twice when OSA started

Hello,

I have just noticed in 0.4.3 that when the jabber plugin is started the RunInterface method is called two times ... Is this intended?

John
by JohnneyBoy
Sat Feb 01, 2014 1:22 am
Forum: Z-Wave
Topic: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1
Replies: 145
Views: 52024

Re: [Official Thread] Z-Wave Plugin v0.5.1

After a complete reinstall, Windows, OSA (4.3).

I have noticed that the default ZWAVE devices BINARY SWITCH do not seem to be in the object list, is this correct? and is there anyway of re-adding them?

John
by JohnneyBoy
Sat Feb 01, 2014 12:52 am
Forum: Developers
Topic: Could not load type 'OSAE.General.OSAELog'
Replies: 2
Views: 1348

Re: Could not load type 'OSAE.General.OSAELog'

Hello, I think this was down to the compiler needing reinstalling again, seems to compile now.
by JohnneyBoy
Fri Jan 31, 2014 3:49 am
Forum: Z-Wave
Topic: Compiling OpenZWave on 64bit, anyone managed it
Replies: 3
Views: 2395

Re: Compiling OpenZWave on 64bit, anyone managed it

Reinstalled VS2010 and VS2010 sp1 all ok now... how odd
by JohnneyBoy
Fri Jan 31, 2014 1:54 am
Forum: OSA General
Topic: Separate x86 and x64 installers, please
Replies: 0
Views: 2639

Separate x86 and x64 installers, please

Hello, I am coming to the conclusion that the x64 install, is a pain, as various plugins do not seem to support x64. pre 0.4.3 there was a choice of architecture, however that has changed, one fits all, is there any way of either having separate installers, or a command line option on the installer ...